چرا مروگر سافاری در مورد برخی از صفحات وب در ایفون، ایپد یا مک پیام Not Secure را بیان می کند؟

ساخت وبلاگ

در این پست اموزشی ، قصد داریم تا به شما کاربران عزیز توضیح دهیم که چرا مروگر سافاری در ایفون، ایپد یا مک پیام Not Secure را در مورد برخی از صفحات وب نشان می دهد . به همین منظور، پیشنهاد می کنیم برای اطلاعات و اموزش تکمیلی در ادامه با جاست تک همراه باشید .

اگر شما هم یک کاربر مرورگر سافاری هستید که اخیراً سیستم عامل iOS یا MacOS را در دستگاه خود بروزرسانی کرده اید ، باید بگوییم که شما ممکن است که گاهی اوقات در هنگام مشاهده ی برخی از وب سایت ها یا در حین مرور کردن صفحات وب به یک پیامی همچون Not Secure یا همان (امن نمی باشد) ان هم در نزدیکی بالای صفحه برخورد کنید.

در واقع متن Not Secure صرفاً یک نوتیفیکیشنی از سوی مرورگر سافاری بشمار می اید و مبنی بران می باشد که این صفحه ی وب یا وب سایت از پروتکل HTTP بجای پروتکل HTTPS درحال استفاده می باشد . در نتیجه این امر نیز در پیشوند URL از یک وب سایت منعکس شده است که بعنوان مثال می توان به //:https در برابر //:http اشاره کرد .

بنابراین پیام Not Secure هیچ اشاره ای به هرگونه تغییرات در امنیت دیوایس ندارد . به عبارت دیگر باید گفتکه ان دیوایس و وب سایت نسبت به قبل از بروزرسانی شدن مرورگر وب و همینطور مشاهده شدن پیام Not Secure هیچ ایمنی کمتر یا بیشتری ندارد. در نتیجه با مشاهده کردن پیام Not Secure در مرورگر سافاری برروی یک ایفون ، ایپد یا مک شما می توانید به سادگی توسط سافاری مطلع شوید که این وب سایت یا صفحه ی وبی که مورد بازدید شما قرار گرفته است درحال استفاده از پروتکل HTTP بجای پروتکل HTTPS می باشد یا شاید ان پروتکل HTTPS در برخی از سطوح فنی به اشتباه پیکربندی شده است.

لازم به ذکر است که پروتکل HTTP مخفف کلماتی همچون Hyper Text Transfer Protocol می باشد و از ابتدای اغاز کار HTTP پروتکل استاندارد در وب بوده است. همچنین بطور پیشفرض پروتکل HTTP ارتباطات را از طریق وب سایت رمزگذاری نمی کند . اکنون با تمام این تفاسیر باید بگوییم که در صورت علاقه شما می توانید اطلاعات بیشتری را در مورد پروتکل HTTP را برروی ویکی پدیا یافته و فرابگیرید .

اما پروتکل HTTPS مخفف کلماتی همچون Hyper Text Transfer Protocol Secure می باشد و تا همین اواخر غالبا برای وب سایت هایی که موضوع رمز گذاری مانند یک وب سایت بانکداری انلاین مهم بشمار می امد ، محفوظ بوده است یا حتی هر چیزی که درحال ارسال داده های حساس از طریق یک وب سایت می باشند، می بایست رمز گذاری شوند . بنابراین زمانیکه یک وب سایت درحال استفاده از پروتکل HTTPS می باشد ، به درستی این امر بدان معنا می باشد که ارتباطات از طریق ان وب سایت رمز گذاری شده است. اکنون با تمام این توضیحات باید بگوییم که اگر شما علاقمند هستید، می توانید اطلاعات بیشتری را در مورد پروتکل HTTPS در ویکی پدیا را فرابگیرید .

هم اکنون از انجاییکه هر دو مرورگر های سافاری و کروم از متن Not Secure در نوار URL ان هم در صفحات HTTP استفاده می کنند، این احتمال وجود دارد که صفحات وب بیشتر و بیشتری حرکت به سمت پروتکل HTTPS را به سادگی برای جلوگیری از هرگونه سردرگمی برای بازدید کنندگان سایت را اغاز کنند . در نتیجه انتقال به پروتکل HTTPS از پروتکل HTTP یک فرایند فنی بشمار می اید ، بنابراین در حالیکه بسیاری از وب سایت ها به پروتکل HTTPS منتقل شده اند ، در حال حاضر سایرین هنوز این کار را انجام نداده اند و در پروتکل HTTP باقی مانده اند .

اما شایان ذکر است که اگر شما یک پیام Not Secure را در یک وب سایت بانکداری انلاین یا یک وب سایتی که شما خواستار انتقال داده های حساسی همچون یک شماره کارت اعتباری یا شماره امنیت اجتماعی می باشید را مشاهده کردید، باید گفتکه شما می بایست به درستی ان وب سایت را ببندید . البته با اینحال اگر شما متن Not Secure را در یک وب سایتی مانند یک وب سایت خبری-اموزشی ، سایت اطلاعاتی، وبلاگ یا سایت شخصی مشاهده کردید که شما در حال وارد کردن یا انتقال دادن هرگونه داده های حساسی در انها نمی باشید ، باید گفتکه این امر تا زمانیکه هیچگونه ورود به سیستم و هیچگونه انتقال اطلاعات حساس یعنی زمانیکه رمزگذاری بیشترین اهمیت را دارد، وجود نداشته باشد احتمالاً خارج شدن از ان سایت هم اهمیت چندانی نخواهد داشت.

در پایان برای کسانیکه از این موضوع متعجب هستند باید بگوییم که پیام Not Secure در نوار URL برروی مروگر سافاری ان هم در ایفون، ایپد و MacOS همراه با بروزرسانی iOS 12.2 و بروزرسانی MacOS 10.14.4 معرفی شده است و به احتمال بسیار همراه با نسخه های بعدی iOS و MacOS در سافاری نیز وجود خواهد داشت. همچنین شایان ذکر است که مرورگر گوگل کروم یک پیام مشابه Not Secure را در نوار URL و نوار جستجو و نوار ادرس ان هم در نسخه های جدید نیز با خود به همراه دارد .

اموزش : نحوه ی درخواست دادن نسخه ی موبایل سایت پس از انکه نسخه ی دسکتاپ سایت در مرورگر سافاری برروی ایفون درخواست داده شده است

اموزش : چگونه تمامی تب های باز شده در مرورگر سافاری را بصورت بوکمارک در ایفون و ایپد ذخیره کنیم ؟

اموزش : نحوه ی مدیریت و حذف بخش های دانلود در مرورگر سافاری برای مک

جاست تک را در کانال تلگرام دنبال کنید : https://telegram.me/justtech

بروز ترین سایت دانلود موسیقی و برنامه...
ما را در سایت بروز ترین سایت دانلود موسیقی و برنامه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : میکائیل نیک اندیش mikaeil14 بازدید : 473 تاريخ : چهارشنبه 13 شهريور 1398 ساعت: 13:56

خبرنامه