هم اکنون نسخه بتای ۰.۹ از ابزار جیلبریک Checkra1n برای تست و ازمایش عمومی دردسترس می باشد

ساخت وبلاگ

در نهایت باید گفتکه Luca Todesco با انتشار ابزار جیلبریک خودش برای عموم کاربران توانسته است حیاتی دوباره به جامعه ی جیلبریک کننده ها ببخشد و انها را بار دیگر خشنود کند. به همین منظور، اگر شما هم به دنبال اخرین اخبار مرتبط با ان هستید پیشنهاد می کنیم در ادامه با جاست تک همراه باشید.

در حقیقت پس از گذشت چندین هفته های با ارزش از عرضه شدن تیزر ها باید بگوییم که سرانجام هکری بنام Luca Todesco بطور رسمی checkra1n را که یک نوع جدیدی از ابزار جیلبریک براساس اکسپلویت بوتروم جدید بدست امده با نام checkm8 که پیشتر این اکسپلویت توسط axi0mX@ یافت شده بود را برای دیوایس های A5-A11 معرفی کرده است. از طرفی قابل ذکر است که Luca Todesco درست همانطور که وعده داده بود عمل کرده است چرا که قرار بود این جیلبریک جدید را پس از حضورش در استیج کنفرانس POC2019 که در شهر سئول کشور کره جنوبی در روز جمعه ۸ نوامبر ۲۰۱۹ برگزار شده بود، عرضه کند اما باید گفتکه مشکلات ظریف به وجود امده باعث شد تا انتظارات موجود از عرضه و انتشار اصلی را تا یک چند روز به تاخیر بیاندازد.

همچنین گفتنی است که ابزار جیلبریک Checkra1n یک جیلبریک از پیش تنظیم شده مانند انهاییکه ما از limera1n برروی ایفون ۴ مجهز شده به پردازنده A4 دیده بودیم، می باشد. از طرفی باید گفتکه ابزار جیلبریک Checkra1n بصورت پایدار همچون انطوریکه limera1n بود، نیست اما این ابزار جیلبریک از یک اکسپلویتی استفاده می کند که نمی تواند توسط اپل بوسیله ی هر بروزرسانی نرم افزاری مرسوم پچ شود که به جرات می توان گفتکه این امر ستودنی است چرا که دستگاه های تحت تاثیر قرار گرفته شده می توانند برای حیات خود بدون در نظر گرفتن نسخه ی نرم افزاری جیلبریک شوند.

بنابراین باید بگوییم که تا اینجای کار همه چیز خوب بنظر می رسد، درست است؟ اما با اینحال لطفا بیاد داشته باشید که گرچه بروزرسانی های نرم افزاری نمی توانند اکسپلویت checkm8 را پچ کنند ولی انها می توانند هنوز هم جیلبریک checkra1n را خراب کنند. چرا که این امر بدان معنا می باشد که checkra1n می بایست تا زمانیکه اپل بروزرسانی های نرم افزاری را برای دیوایس های پشتیبانی شده عرضه و منتشر می کند حفظ و نگهداری شود.

هم <strong>اکنون</strong> نسخه بتای 0.9 از ابزار جیلبریک Checkra1n برای تست و <strong>ازمایش</strong> <strong>عمومی</strong> <strong>دردسترس</strong> می باشد

و اما چه چیز هایی را شما می بایست بدانید:

در حقیقت لازم به ذکر است که ابزار جیلبریک Checkra1n درحال حاضر در نسخه بتای عمومی یعنی مطابق با نسخه ی ۰.۹ می باشد و این امر به شدت توصیه می شود که شما از این ابزار برروی دیوایس مصرفی روزانه خود ان هم تا زمانیکه این ابزار جیلبریک از حالت نسخه ی بتا و ازمایشی خارج نشده است، استفاده نکنید. بنابراین به شما در رابطه با این امر هشدار می دهیم.

با اینحال در نظر داشته باشید که در زمان نوشتن این پست خبری ظاهرا ابزار جیلبریک Checkra1n از تمامی دیوایس هایی که درحال اجرای iOS 12.3 و نسخه های پس از ان یعنی شامل دیوایس هایی که در بین ایفون ۵s و تا ایفون X می باشند را پشتیبانی می کند. همچنین برخی از استثنائات ان شامل ایپد ایر ۲، ایپد نسل پنجم و ایپد پرو نسل اول می باشند که این نسخه ی بتا فاقد پشتیبانی از انها می باشد. از طرفی ظاهرا پشتیبانی اولیه برای ایفون ۵s، ایپد مینی ۲، ایپد مینی ۳ و ایپد ایر بسیار بسیار تجربی و ازمایشی می باشند و با این فرض چنین دیوایس هایی احتمالا در حین تلاش کردن برای جیلبریک شدن بیشترین تلاطم را تجربه خواهند کرد.

البته در نظر داشته باشید که قرار است قابلیت اطمینان در سراسر تمامی دیوایس ها ان هم ظاهرا در اینده با تکرار شدن بروزرسانی هایی که منتشر می شوند، بهبود بیابند. همچنین این امر نیز شایان ذکر است که این انتشار اولیه بر CLI یعنی (Command Line Interface یا همان رابط خط فرمان) متکی می باشد و گفته شده است که این امر با تکرار شدن بروزرسانی ها در اینده قرار است با یک GUI تمام عیار یعنی (Graphical User Interface یا همان رابط کاربری گرافیکی) جایگزین و پیاده سازی شود.

از طرفی لازم به است که اگر شما همچنان مطمئن نیستید که ایا دیوایستان در داخل طیفی از پردازنده های A5-A11 یعنی محدوده ای از دیوایس های پشتیبانی شده توسط ابزار جیلبریک Checkra1n قرار گرفته است یا نه سپس ما به شما پیشنهاد می کنیم که اپلیکیشن Geekbench را از اپ استور دانلود کنید تا این اپلیکیشن به شما بگوید که دیوایستان از چه پردازنده ای استفاده می کند.

هم اکنون نسخه بتای 0.9 از ابزار جیلبریک Checkra1n برای تست و ازمایش عمومی دردسترس می باشد

در نتیجه در مورد اسکرین شات بالا باید بگوییم که این دیوایس از تراشه ی A13 یعنی پردازنده ی موجود در برند جدید ایفون ۱۱ پرو استفاده می کند که برای بهره برداری شدن بوسیله ی اکسپلویت checkm8 که هم اکنون ابزار جیلبریک Checkra1n از این اکسپلویت استفاده می کند، بسیار جدید می باشد.

بنابراین در نظر داشته باشید که ایفون X بعنوان جدیدترین دیوایس پشتیبانی شده برای ابزار جیلبریک Checkra1n می باشد و با توجه به اینکه درست تا چه میزان یک دیوایسی مانند این گوشی اشاره شده جدید می باشد باید گفتکه ما انتظار داریم تا اپل به پشتیبانی از این دیوایس همراه با بروزرسانی های نرم افزاری برای یک مدت زمان طولانی ادامه بدهد. بنابراین با داشتن این نکته در ذهن و ان هم حداقل درحال حاضر بنظر می رسد که حفظ و ادامه داشتن ابزار جیلبریک checkra1n مانند یک ثبت نام برای ان بسیار اهمیت دارد.

البته این امر نیز شایان ذکر است که ابزار جیلبریک Checkra1n یک ابزار جیلبریک نیمه ناپایدار است که بدان معنا می باشد که کاربران برای اتصال دیوایس به یک کامپیوتر ان هم در هر زمانیکه انها بخواهند تا جیلبریک را اجرا کنند، نیاز خواهند داشت. در نظر داشته باشید که این امر نیز از یک جیلبریک ناپایدار متفاوت است چرا که شما همچنان می توانید به ریبوت کردن و راه اندازی مجدد سیستم عامل iOS موقتا جیلبریک نشده ان هم بدون کامپیوتر بپردازید و همچنین این امر از یک جیلبریک نیمه پایدار متفاوت می باشد چرا که شما نمی توانید تنها با اجرای یک اپلیکیشن از هوم اسکرین به جیلبریک کردن دیوایس خود بپردازید. اما باید بگوییم که هکر ها و همینطور توسعه دهنده ای همچون Pwn20wnd که رهبر جیلبریک unc0ver می باشد این امر را بهتر توضیح می دهند.

هم اکنون نسخه بتای 0.9 از ابزار جیلبریک Checkra1n برای تست و ازمایش عمومی دردسترس می باشد

با این اوصاف باید بگوییم که پس از نصب شدن ابزار جیلبریک Checkra1n پکیج مدیریت سیدیا را ان هم برای افزودن موارد مدیریتی و نصبی در هوم اسکرین قرار می دهد. همچنین این جیلبریک از پکیج های مدیریتی بیشتری در اینده ان هم احتمالا پس از انکه این جیلبریک از حالت بتا خارج شود، پشتیبانی خواهد کرد. اما ابزار جیلبریک Checkra1n در زمان نوشتن این پست تنها از سیدیا پشتیبانی می کند.

و اما چگونه می توانم ان را دریافت کنم؟

تنها برای تکرار و مطلع کردن شما می گوییم که این ابزار جیلبریک Checkra1n بصورت یک نسخه ی بتا منتشر شده است و ما توصیه می کنیم که تا انتشار نسخه ی عمومی غیر بتای ان صبر کنید. اما با اینحال اگر شما همچنان خواستار حرکتی روبه جلو همراه با این ابزار جیلبریک ان هم در شکل متکی بر CLI فعلی خودش هستید سپس باید بگوییم که شما می توانید ان را از وب سایت رسمی checkra1n دانلود کنید.

اما در زمان نوشتن این پست باید بگوییم که Checkra1n یک ابزار جیلبریک برای سیستم عامل iOS می باشد که درحال حاضر برای جیلبریک کردن دیوایس خود تنها برروی macOS می توان به برنامه ی ان دردسترسی داشت. اما توزیع برنامه ی ابزار جیلبریک Checkra1n برروی هر دو سیستم عامل های لینوکس و ویندوز در مقطعی از اینده دردسترس خواهد بود ولیکن متاسفانه هیچ زمان تخمین زده شده معینی از اینکه چه زمانی از راه خواهند رسید، وجود ندارد. همچنین این امر نباید برای کاربران Hackintosh بعنوان یک مشکل بشمار اید اما کاربران لینوکس و ویندوز مجبور خواهند بود تا یک مدتی طولانی تر صبر کنند یا با یک صاحب سیستم مک ان هم به منظور جیلبریک کردن دیوایس خود دوست شوند.

و اما با استناد به تغییرات ثبت شده در صفحه ی وب از ابزار جیلبریک Checkra1n باید گفتکه نسخه بتای ۰.۹.۱ شامل تغییرات زیر می باشد:

چه چیز هایی جدید می باشند:
.
در واقع این نسخه ی بتا چندین باگ را رفع کرده است که عبارتند از:
.
یک مشکلی که منجر می شد تا برنامه ی Loader در حین نصب کردن سیدیا برروی ایپد کرش کند، رفع شده است
یک کرش کردن در رابطه با زمانیکه زبان macOS برای هر چیز دیگری بجز زبان انگلیسی تنظیم شده باشد، رفع شده است
یک مشکلی که منجر می شد تا ایپد مینی ها همراه با GUI کار نکنند، رفع شده است
یک مشکلی که منجر می شد تا SCP Binary انطور که انتظار می رود کار نکند، رفع شده است
.
همچنین این نسخه نیز وضوح برخی از خطاها بویژه خطای ۲۰- را بهبود بخشیده است چرا که هم اکنون راهنمایی هایی در مورد چگونگی رفع ان ارائه شده است.
.

و اما تغییرات کامل ثبت شده برای نسخه ی ۰.۹.۲ از ابزار جیلبریک Checkra1n بصورت زیر می باشد:

چه چیز هایی جدید می باشند:
.

• یک مشکلی که منجر می شد تا اپل واچ نوتیفیکیشن هایی را در حین جیلبریک کردن دریافت نکند، رفع شده است
قابلیت اطمینان برای وارد شدن به حالت DFU بهبود یافته است
یک مشکلی که منجر می شد تا ابزار جیلبریک Checkra1n نتواند از macOS 10.10 استفاده کند، رفع شده است
.
این نسخه ی بتا یک گزینه ای را برای بوت شدن در حالت No-Substrate را اضافه می کند. برای استفاده از این قابلیت می بایست دکمه ی افزایش میزان حجم صدا را در هنگام ظاهر شدن لوگوی اپل ان هم تا زمانیکه بوت شدن دیوایس پایان یابد، نگه دارید. بنابراین از انجا شما قادر خواهید بود تا هرگونه توییک هایی را که باعث ایجاد مشکلات برای شما شده است را حذف کنید و برای بازگشت به یک وضعیت جیلبریک عادی مجددا ریبوت کنید.
.

و اما با استناد به تغییرات رسمی ثبت شده برای نسخه بتای ۰.۹.۳ از ابزار جیلبریک Checkra1n باید گفتکه این بروزرسانی شامل تغییرات زیر می باشد:

چه چیز هایی جدید می باشند:
.
یک مشکلی که منجر می شد تا بیومتریک برای برخی از کاربران کار نکند، رفع شده است
یک مشکلی که منجر می شد تا تاچ اسکرین برای برخی از کاربران بدون پاسخ باشد، رفع شده است
یک مشکلی که منجر می شد تا برنامه ی Loader نتواند برروی هوم اسکرین ظاهر شود، رفع شده است

یک مشکلی که منجر می شد تا iPad Smart Keyboard کار نکند، رفع شده است
یک مشکلی که منجر می شد تا قابلیت شارژ سریع برروی برخی از دیوایس ها کار نکند، رفع شده است
یک مشکلی که منجر می شد تا Taptic Engine برروی برخی از دیوایس ها کار نکند، رفع شده است
یک مشکلی که منجر می شد تا تنظیمات باتری برای برخی از کاربران بارگزاری نشود، رفع شده است
شناسایی یک موردی که کاربر ممکن است یک بروزرسانی OTA دانلود شده ای را داشته باشد، بهبود یافته است چرا که این امر ممکن است که باعث ایجاد مشکلاتی برای برخی از کاربران شود.
.
مکانیزم بارگزاری برای Substrate از ابتدا در این نسخه ی بتا ان هم به منظور بهبود ثبات در دیوایس باز نویسی شده است.
.

همچنین قابل ذکر است که ابزار جیلبریک Checkra1n به نسخه بتای ۰.۹.۳.۲ ان هم به منظور رفع باگ های مربوط به فضای ذخیره سازی کاربر در برخی از دیوایس ها در روز ۱۳ نوانبر ۲۰۱۹ بروزرسانی شده است.

جاست تک را در کانال تلگرام دنبال کنید : https://telegram.me/justtech

بروز ترین سایت دانلود موسیقی و برنامه...
ما را در سایت بروز ترین سایت دانلود موسیقی و برنامه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : میکائیل نیک اندیش mikaeil14 بازدید : 502 تاريخ : جمعه 24 آبان 1398 ساعت: 22:08

خبرنامه