۷ ایستگاه خطرناک و رایج دزدی و کلاهبرداری آنلاین از شما ! مراقب باشید

ساخت وبلاگ

همانطور که می دانید ما نباید به هر چیزی که در اینترنت مشاهده می کنیم اعتماد کنیم. روش های کلاهبرداری آنلاین و مختلفی وجود دارد که ممکن است هر کسی در آن گرفتار شود و عواقب ناشی از آن بسیار برای ما سنگین باشد. امروز در انزل وب قصد داریم ۷ روش مختلف برای جلوگیری از کلاهبرداری اینترنتی را به شما آموزش دهیم.

انواع کلاهبرداری های اینترنتی در سایت های جعلی دوست یابی ، ایمیل و..

How to Spot 7 Online Fakes Used by Scammers

با رونق گرفتن سایت های خرید آنلاین و دانلود برنامه های پولی و رایگان، سایت های جعلی و فیک به طور روز افزون زیاد شده اند. امکان دارد که شما به اشتباه وارد چنین سایت هایی شوید و اطلاعات کارت اعتباری خود را در آنها وارد کنید. با این اتفاق اطلاعات کارت اعتباری شما به راحتی به سرقت برده می شود و یا فرض کنید برای دانلود برنامه پولی و یا رایگان وارد سایت های فیک شده اید شما علاوه بر از دست دادن پولی که بابت خرید نرم افزار پرداخت کرده اید اطلاعات کارت اعتباری، ایمیل و غیره خود را از دست خواهید داد و یا بد افزارهایی به سیستم شما انتقال داده می شود. قبلا در انزل وب در مورد چگونه خود را در مقابل هک و دزدی اطلاعات از کارت عابر بانک محافظت کنیم؟ صحبت کردیم، امروز قصد داریم ۷ نشانه دیگر را برای جلوگیری از کلاهبرداری های سایبری و الکترونیکی به شما معرفی و آموزش دهیم.

انواع کلاهبرداری های اینترنتی در سایت های جعلی

روش کلاهبرداری اینترنتی از طریق لینک های دانلود فیک

وقتی که در اینترنت قصد دانلود فایل را دارید باید مطمئن شوید که روی دکمه ها و لینک های دانلود فیک کلیک نکرده اید. وقتی که شما به اشتباه روی لینک کلیک می کنید نهایتا منجر به دانلود یک نرم افزار بی فایده و گاه خطرناک می شود. خوشبختانه چند روش ساده برای تشخیص دکمه دانلود جعلی یا فیک وجود دارد. اگر شما مانند تصویر زیر عبارت Advertisement را نزدیک دکمه دانلود مشاهده می کنید این دکمه یا لینک واقعی نیست.

 روش های کلاهبرداری آنلاین

یکی دیگر از روش های تشخیص دکمه دانلود واقعی از فیک علامت مثلثی است که در تصویر بالا مشخص کرده ایم در واقع این مثلث نشانه آگهی تبلیغات AdSense گوگل است. در نهایت شما می توانید اشاره گر ماوس خود را روی لینک قرار دهید و ببینید که آیا در نوار وضعیت مرورگر کروم ( پایین صفحه سمت چپ) لینک سایتی که می خواهید از آن دانلود کنید وجود دارد یا نه. اگر لینک با Googleads یا عبارت مشابهی شروع می شود این یک لینک تبلیغاتی است. ۶ روش بدست آوردن لینک دانلود مستقیم و مدیریت دانلود ها در گوگل کروم را قبلا در انزل وب به شما آموزش دادیم که میتوانند برای جلوگیری از کلیک روی دکمه های جعلی به شما کمک کنند.

نحوه کلاهبرداری اینترنتی از طریق ایمیل

ایمیل های اسپم فورا قابل شناسایی هستند اما آیا ایمیل های فیشینگی که قصد دارند اطلاعات شخصی شما را به سرقت ببرند و یا شما را ترغیب به دانلود نرم افزارهای مخرب کنند را هم می توان به راحتی شناسایی کرد؟ اغلب این ایمیل ها شبیه به ایمیل های واقعی هستند که شما از دوستان و یا سازمان های مورد اعتماد خود مانند بانک دریافت می کنید می باشد. اما چند نکته وجود دارد که به شما کمک می کند ایمیل های فیشینگ را شناسایی کنید. اول اینکه فرستنده ایمیل را بررسی کنید.

دزدی آنلاین از طریق ایمیل

شما همچنین باید به محتوای ایمیل دقت کنید، همه شرکت هایی که کلاهبردار نیستند به اطلاعات کارت اعتباری، شماره امنیت اجتماعی، رمز عبور یا سایر اطلاعات حساس شما احتیاجی ندارند و از شما نمی خواهند که این اطلاعات را از طریق ایمیل با آنها به اشتراک بگذارید. ایمیل های فیشینگ اغلب قصد دارند طوری شما را بترسانند که روی لینکی که برای شما ارسال کرده اند کلیک کنید تا اطلاعات با ارزش شما را به سرقت ببرند. اگر شما یک نام فرستنده و یا نام فرستنده ایمیل عجیب و غریبی مشاهده کردید روی لینک کلیک نکنید.شما می توانید از کاربردی ترین افزونه ها برای جلوگیری از هک فیشینگ در گوگل کروم استفاده کنید.

روش کلاهبردار اینترنتی از طریق نوتیفیکیشن های بروزرسانی برنامه ها و پلاگین ها

بعضی از برنامه ها به صورت خودکار بروزرسانی می شوند اما بعضی دیگر از برنامه ها از شما می خواهند تا به صورت دستی آنها را آپدیت کنید. شاید شما انتظار این را نداشته باشید که بسیاری از این درخواست ها بروزرسانی فیک هستند و از شما خواسته می شود در مرورگر فایرفاکس خود روی Urgent Updates یا آپدیت فوری کلیک کنید.  اگر شما پاپ آپ ها یا نوتیفیکیشن هایی مشاهده می کنید که از شما می خواهد آپدیت های پیشنهاد شده برای جاوا، فلش یا سایر پلاگین ها را نصب کنید هیچ وقت روی آن کلیک نکنید.

کلاهبردار اینترنتی از طریق نوتیفیکیشن های بروزرسانی برنامه ها و پلاگین ها

برنامه ها از پاپ آپ های تصادفی استفاده نمی کنند. مانند ایمیل های فیشینگ شما همیشه باید به دقت لینک هایی که به شما ارسال می شود و از شما درخواست می شود به صورت دستی آپدیت ها را نصب کنید را بررسی کنید. شما می توانید بسیاری از برنامه ها را در مسیر Help > Check for Updates یا مسیرهای مشابه بروزرسانی کنید.

نحوه جلوگیری از کلاهبرداری اینترنتی با بررسی دقیق سایت

مرور و توضیح محصولات یکی از بخش های مهم وب هستند، خواندن تجارب شخصی دیگران می تواند به شما کمک کند که از یک محصول استفاده کنید یا نه. نکته جالب توجه این است که نظرات و کامنت های دیگران می تواند به یک محصول اعتبار ببخشد. شما نباید به طور کورکورانه به مرور و توضیح یک محصول بسنده کنید. شما می توانید از ابزارهایی مانند FakeSpot استفاده کنید و مرور و توضیحات محصول را تجزیه و تحلیل کنید. در برخی از سایت ها که حتی هیچ محتوایی ندارند شما مشاهده می کنید که محصول ۵ ستاره امتیاز دریافت کرده است و این معمولا نشانه ای از یک سایت بی ارزش است.

جلوگیری از کلاهبرداری اینترنتی با بررسی دقیق سایت

هنگام وارد کردن اطلاعات بانکی خود باید مراقب کی لاگرها باشید به همین خاطر پیشنهاد می کنیم پست چگونه متوجه هک شدن کیبورد و نصب کی لاگرها جهت سرقت اطلاعات شویم؟ را مطالعه بفرمایید.

روش دزدی آنلاین در وب سایت های جعلی و فروشگاه های اینترنتی کلاهبردار

وب سایت های جعلی غالبا با ایمیل های فیک در ارتباط هستند. یکی از مهمترین راه های جلوگیری از گرفتارشدن در سایت های جعلی، بررسی URL است.

وب سایت های جعلی اغلب با ایمیل های جعلی مورد بحث در بالا ارتباط دارد. اگر ناظران میتوانند به شما یک پیوند را در یک ایمیل بر روی یک کلیک یا دنبال تبلیغ کنند، ممکن است به یک وب سایت تقلبی مبدل شوند به عنوان چیزی که به آن اعتماد دارید. وب سایت های جعلی غالبا در آدرس URL خود یکی از نشانه های زیر را دارند:

  • استفاده زیاد از خط تیره مانند Best-Online-Deals-Everyday.com
  • استفاده از از اعداد و سمبل ها به جای حروف مثل Paypa1.com, Onlinebonk.com
  • استفاده از دامنه های غیرمعمول مانند Biz
  • سایت های معتبر اکثرا دارای دات کام هستند اما در سایت های نامعتبر از عباراتی مانند Paypal.Fakesite.com و Banking.Fakesite.com استفاده می شود.

علاوه بر اینها گرامر زبان انگلیسی ضعیف در یک آدرس اینترنتی می تواند نشان دهنده جعلی بودن سایت باشند شرکت های معتبر از اشتباهات گرامری در آدرس سایت خود اجتناب می کنند. اگر نگاهی به اطلاعات تماس و اطلاعات کپی رایت که معمولا در پایین صفحه سایت واقع می شود بد نیست اکثر سایت های جعلی دارای اطلاعات تماس و کپی رایت نیستند.

دزدی آنلاین در وب سایت های فیک

نحوه کلاهبرداری سایبری از طریق سایت های دوستیابی و..

این مورد را قبلا به صورت کامل در مطلب بهترین سایت همسریابی ، ازدواج موقت و دائم رایگان در ایران ، دورنما تا واقعیت ! بررسی کردیم اما به طور کلی احتمال دارد که شما در یک وب سایت دوست یابی یا شبکه اجتماعی مانند فیس بوک عضو شده باشید که در آنجا افرادی دارای پروفایل های جعلی هستند. این افراد می توانند عکس پروفایل شما را سرقت کنند و یک نام کاربری جدید برای خود ایجاد کنند و سپس از دوستان این شخص درخواست پول کنند و یا لینک های سایت های کلاهبرداری را برایشان ارسال کنند. برای جلوگیری از این قضیه همیشه سعی کنید که از طریق روش های معتبر مانند تماس پیام خود را به دوستانتان ارسال کنید و اگر درخواست دوستی از کسی دریافت می کنید که ادعا می کنند که شما را دوست دارند احتمالا این ادعا برای فریب شماست.

کلاهبرداری سایبری از طریق سایت های دوستیابی

علاوه بر فیس بوک احتمال این وجود دارد که تلگرام و اینستاگرام شما هم هک شود برای جلوگیری از این امر پیشنهاد می کنیم پست هک کردن تلگرام ، اینستاگرام و.. شما و دیگران چگونه انجام میشود ؟ روش های مقابله چیست؟ را مطالعه بفرمایید.

روش کلاهبرداری الکترونیکی از طریق تصاویر

با استفاده از برنامه هایی مانند فتوشاپ خیلی راحت می توان تصاویر فیک و جعلی ساخت و خیلی دشوار است که یک تصویر واقعی را از یک تصویر ویرایش شده تشخیص داد. حتی اگر شما به قبل تر فکر کنید کلاهبرداری هایی که از طریق مونتاژ تصاویر انجام شده بود را به خاطر خواهید آورد. ۸ روش برای تشخیص آسان عکس های فتوشاپی میتوانید در این زمینه به شما کمک کند علاوه بر این برای تحلیل یک تصویر شما می توانید از ابزارهایی مانند FotoForensics استفاده کنید. همچنین شما می توانید از جستجوی تصاویر معکوس در گوگل استفاده کنید و اطلاعات بیشتری در مورد تصاویر و شخص و یا حتی محصول به دست آورید.

کلاهبرداری الکترونیکی از طریق تصاویر

برای ارتقا سطح آگاهی خود در زمینه سو استفاده سایبری از اشخاص و دزدی آنلاین اطلاعات شخصی حتما پست ۸ روش رایج هک پسورد اینستاگرام ، جیمیل ، وای فای و هر سرویس دیگر را مطالعه بفرمایید.

نظرات و پیشنهادات شما؟

در پست امروز انزل وب ما قصد داشتیم روش هایی که افراد کلاهبردار از آن برای سوء استفاده از شما استفاده می کنند را به شما معرفی کنیم و تا جایی که توانستیم روش های جلوگیری از کلاهبرداری الکترونیکی و سایبری را به شما آموزش دادیم. اگر شما روش های کلاهبرداری های اینترنتی دیگر را می شناسید می توانید آن را در بخش دیدگاه این پست با ما در میان بگذارید.

بروز ترین سایت دانلود موسیقی و برنامه...
ما را در سایت بروز ترین سایت دانلود موسیقی و برنامه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : میکائیل نیک اندیش mikaeil14 بازدید : 257 تاريخ : چهارشنبه 15 فروردين 1397 ساعت: 20:41

خبرنامه