امروز قصد داریم در جاست تک ، شما کاربران عزیز را با نحوه ی حذف لیست مخاطبین در بخش Favorites در برنامه ی Phone اشنا کنیم . به همین منظور ، پیشنهاد می کنیم برای اموزش تکمیلی در ادامه با جاست تک همراه باشید .

بطور کلی ، باید بگوییم که وجود لیستی همچون Favorites در برنامه ی Phone در ایفون ها ، یک روش سریعی را برای شماره گیری مخاطبینی که در بخش Favorites قرار گرفته اند ، ارائه می دهد . بنابراین ، قرار دادن لیست مخاطبین مورد نظر در بخش Favorites ، بطور قابل توجهی انجام کار ها را اسان تر و راحت تر می کند و شما قادر به تصمیم گیری خواهید بود که می خواهید نمایش کدام شماره ها و یا اشخاص در این بخش اضافه و یا تغییر یابند . حال ، شاید برای شما هم مانند سایر کاربران این اتفاق افتاده باشد که چگونه می توان در یک ایفون لیست مخاطبین را بدون حذف کامل ان ها در دیوایس ، از بخش Favorites حذف کرد که این امر دقیقا همان چیزی می باشد که ما قصد داریم در این پست اموزشی به شما کاربران عزیز اموزش و نشان دهیم .

بنابراین ، حذف لیست هر یک از مخاطبین از بخش Favorites بسیار راحت می باشد و شما می توانید با پشت سر گذاشتن مراحل زیر ، به اسانی این کار را انجام دهید .

و اما اموزش حذف لیست مخاطبین از بخش Favorites در برنامه ی Phone :

پیش از هر چیز ، قابل ذکر است که پس از گذراندن مراحلی که در ادامه به ان اشاره خواهیم کرد ، مخاطب مورد نظر شما از دیوایس و یا بطور کامل از لیست مخاطبین شما حذف نخواهد شد ، بلکه تنها مخاطب مورد نظر شما را از لیست Favorites در برنامه ی Phone حذف خواهد کرد .

  1. ابتدا می بایست برنامه ی Phone را دیوایس خود اجرا کرده و سپس تب Favorites را انتخاب کنید .چگونه در ایفون لیست مخاطبین را از بخش Favorite در برنامه ی Phone حذف کنیم ؟
  2. حال می بایست برروی گزینه ی Edit در گوشه ی بالا و سمت راست صفحه تپ کنید .
  3. سپس می بایست برروی گزینه ی قرمز رنگ منها () که در کنار هر مخاطب در لیست Favorite قرار گرفته است ، تپ کنید تا مخاطب مورد نظر شما در این لیست حذف شود .
  4. اکنون می بایست برروی گزینه ی قرمز رنگ Delete تپ کرده تا مخاطب درخواستی شما از لیست Favorites حذف شود .
  5. در انتها ، می بایست در صورت نیاز این مراحل را برای سایر کاربران انجام داده و در نهایت برروی گزینه ی Done تپ کنید .

در پایان ، مجددا این موضوع را در نظر داشته باشید که انجام تمامی این مراحل باعث می شود تا مخاطب شما تنها از لیست بخش Favorites حذف شود و از ایفون و یا ایکلود شما حذف نخواهند شد .

جاست تک را در کانال تلگرام دنبال کنید : https://telegram.me/justtech



امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 7
برچسب ها :

تاريخ : شنبه 25 فروردين 1397 | 19:43 | نویسنده : میکائیل نیک اندیش |